fbpx

Rijbewijs-halen

Rijbewijs halen ?

Wil je graag je rijbewijs halen en woon je in Zwolle, Raalte, Deventer, Dalfsen, of in een andere plaats in Overijssel? Verkeersschool Overijssel is de rijschool in Zwolle e.o. waarbij je gegarandeerd rijlessen op maat krijgt. We geven persoonlijk advies, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Bij onze rijschool start je dezelfde week nog met het volgen van kwalitatief hoogwaardige rijlessen.

Gratis proefles

Je mag je altijd aanmelden voor een gratis proefles. Op die manier kan je rustig kennis maken met je rij instructeur en onze manier van lesgeven. Meld je je aan voor een gratis proefles, dan zal de rij instructeur telefonisch contact met je opnemen om je eerste rijles in te plannen. Dan gaat het echt beginnen voor jou!
( Proefles is gratis afnamen van een pakket  )

Je wordt thuis opgehaald en je mag direct plaatsnemen achter het stuur. Je gaat deze les sowieso zelf sturen en als je wil, mag je zelfs ook al helemaal zelfstandig rijden! Durf je dit toch nog niet aan, dan rijdt de rij instructeur voor jou. Het gaat er namelijk om dat jij een goede beheersing over de auto krijgt. Aan de hand van deze proefles maakt de instructeur een inschatting van hoe veel rijlessen je nodig hebt. Hou je een goed gevoel over aan deze eerste rijles? Dan kan je jezelf meteen inschrijven bij de leukste rijschool van Zwolle e.o.!

Bekijk hier onze lespakketten