Rijbewijs halen

Rijbewijs halen bij verkeersschool Overijssel

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Het moment dat je je roze pasje krijgt vergeet je nooit meer! Je bent dan niet meer afhankelijk van anderen en je ov chipkaart. Als je wilt starten dien je wel minimaal 16,5 jaar te zijn. Onze gespecialiseerde rijschoolinstructeurs van Verkeersschool Overijssel zorgen ervoor dat jij op een veilige, geschikte en voordelige manier je rijbewijs haalt.

Je kunt bij ons een autorijbewijs of een motorrijbewijs halen. Ook bieden wij opleidingen aan voor een taxipas! Je moet wel aan de CBR voorwaarden voldoen

Autorijbewijs Raalte Rosalique

Binnen 2 weken
je rijbewijs halen

auto Verkeersschool Overijssel

Motorrijbewijs + theorie halen

Verkeersschool Overijssel motor

GRATIS online
theorie oefenen

Autorijbewijs halen Raalte Muriel

Alle voordelen op een rijtje

Bij Verkeersschool Overijssel maken wij gebruik van een uniek lesprogramma waardoor de kwaliteit hoger ligt als bij andere rijscholen. Bij ons les je echt een blok van 2 uur (+/- 10 min pauze) in plaats van 1 uur rijden en 1 uur achterin zitten. Dit zorgt ervoor dat je sneller leert waardoor je goedkoper uit bent. Gedurende de gehele rijopleiding heb je iedere rijles met dezelfde rij-instructeur te maken. 

autorijbewijs of Motorrijbewijs halen in Raalte

Onze rijinstructeurs kunnen u voorzien van verschillende rijbewijzen. Als het gaat om een scooter, auto, motor, vrachtwagen of een taxipas dat is voor verkeersschool overijssel geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u veilig en een geschikte manier kunt rijden.

Haal direct je rijbewijs met korting

auto Verkeersschool Overijssel

Wij zijn actief in heel overijssel

Overijssel kaart

Table of Contents