OVER ONS - Rijschool Zwolle

Overijssel Traffic School

Verkeersschool Overijssel is gevestigd in Raalte maar zijn werkzaam in verschillende steden en dorpen om Raalte heen. Wij zijn actief in Zwolle, Deventer, Raalte, Dalfsen, Wijhe, Olst, Luttenberg, Lemelerveld, Heino meer opzoeken plaatsen in de buurt?. Bij ons kan je terecht voor jou autorijbewijs, motorrijbewijs, taxi-pas en een opfriscursus.
Verkeersschool Overijssel garandeert rijles van een deskundige instructeur, goed onderhouden lesauto en inzicht in je vorderingen door middel van een instructiekaart die wordt bijgehouden door de instructeur. Verder heb je altijd dezelfde super gezellige, gemotiveerde rijinstructeur. Een vast aanspreekpunt die weet waar jij staat en altijd klaar staat voor al je vragen en afspraken.

Moderne lesauto

Bij Verkeersschool Overijssel rijdt jij jouw rijlessen in Volkswagen Golf 7, 2.0 TDI Highline. Deze moderne en sportieve diesel auto is uitgerust met een krachtige TDI motor en voorzien van vele extra opties die zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto voldoet aan alle gestelde eisen van het CBR en is rookvrij. Deze zuinige auto is uitgerust met een geavanceerd multimedia- en navigatiesysteem, cruise control, airbags en airco. Een ruime, sportieve, veilige en comfortabele lesauto om in te lessen en waarin je zeker gezien mag worden!

Theorie online/examen

Dit theoriepakket is inclusief inbegrepen bij al onze rijles pakketten !

Auto theorieboek
Code voor 10 oefenexamens Auto

Je ontvangt het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland, met alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Verder bevat het theorieboek 10 realistische en actuele online oefenexamens die perfect aansluiten op het CBR theorie-examen.

Het auto theorieboek beschrijft alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen. In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt. Bovendien staan er veel foto’s en afbeeldingen in dit auto theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten. De 10 online oefenexamens zijn realistisch en altijd actueel. Net als bij het CBR bestaan de examens uit Multiple Choice, ja/nee en open vragen, zodat je realistisch kunt oefenen. Met dit pakket van auto theorieboek en auto online oefenexamens bereid jezelf prima voor op je CBR theorie-examen.

Het theorie-examen wordt afgenomen op één van de CBR-vestigingen die verdeeld zijn over heel Nederland. In een klaslokaal doe je met andere kandidaten het theorie-examen. Je wordt verzocht worden om je mobiele telefoon bij de ingang van het klaslokaal achter te laten in een poging om fraude te voorkomen. Het examen zelf bestaat uit 65 vragen waarvan er 30 over verkeersregels gaan, 25 over gevaarherkenning en 10 over jouw verkeersinzicht. Je krijgt in totaal 45 minuten voor dit hele examen, maar de lengte die je per vraag krijgt, kan per onderdeel van het examen verschillen.

Praktijk/examen

De reserveringstijd tot het eerste praktijkexamen is gemiddeld 10 tot 12 weken, de reserveringstijd voor een herexamen is gemiddeld 5 tot 7 weken. De rijschool kan alleen een praktijkexamen voor je aanvragen als jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Doe dit dus op tijd, direct aan het begin van je rijopleiding. Dat doe je met een DigiD machtiging. Zonder deze machtiging is het niet mogelijk het praktijkexamen te reserveren! Verkeersschool Overijssel verzorgd de aanvraag van het praktijkexamen bij het CBR. In overleg met je instructeur/-trice of medewerker van de rijschool kun jezelf je ideale tijdstip van afrijden bepalen. Het voordeel hiervan is dat het rijles programma en de examendatum goed op elkaar kunnen worden afgestemd. Bovendien weet je als leerling ruim van tevoren wanneer je praktijk-examen moet doen. Er kan rekening worden gehouden met de dagen waarop je geen rijexamen kunt doen, bijvoorbeeld door werk, schoolexamens of vakantie. De reserveringstijd tot het eerste praktijkexamen is gemiddeld 10 tot 12 weken, de reserveringstijd voor een herexamen is gemiddeld 5 tot 7 weken. Hou daarmee rekening wanneer je het rijexamen gaat reserveren!

Aanvragen via Verkeersschool Overijssel : wat heb je nodig voor een praktijkexamen aanvraag bij het CBR ?

Geldig legitimatie bewijs
Examengeld € 230,00
Geldig theoriecertificaat

 

Meenemen naar het CBR praktijk-examen :

Een wettelijk toegestaan, geldig legitimatieformulier
Bevestiging reservering krijg je per e-mail van het CBR (printen, meenemen naar rijexamen)
Adviesformulier van je tussentijdse toets
Zelfreflectieformulier CBR (printen, invullen, meenemen naar rijexamen)

Rijles beginnen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive

Dankzij 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e jaar mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e jaar mag je rijden onder begeleiding van een coach. Vraag ons naar de mogelijkheden .

Faalangst of examenvrees

Onze instructeur is getraind en opgeleid om als faalangstinstructeur les te geven. Dit houdt in dat zij goed om kunnen gaan met faalangst en examenvrees en jouw op de juiste manier kunnen begeleiden. Daarnaast is er in de lessen meer tijd om je op je gemak te stellen.

Tussen Tijdse Toets (TTT)

Als optie op een pakket kun je een Tussentijdse Toets (TTT) afnemen voor maar €170,-. Dit is een proefexamen met een echte examinator waarbij ik als instructeur achterin zit. Na afloop vertelt de examinator wat goed of minder goed ging zodat wij de laatste lessen voor het examen daar nog aan kunnen werken. Als de bijzondere verrichtingen goed gaan, dan wordt je daarvan vrijgesteld tijdens het echte examen. Deze tussentijdse toets biedt dus veel voordelen. Je weet hoe het er aan toe gaat op het echte examen en je weet waar nog wat extra aandacht aan besteed kan worden. Als bonus kun jij ook vrijstelling van bijzondere verrichtingen verdienen.

Opfriscursus

Steeds vaker is het zo dat jongeren en ouderen minder snel en plezierig vinden om achter het stuur te stappen. Ook blijkt uit onderzoek dat ervaren bestuurders bepaalde onderdelen niet goed (genoeg) beheersen waar ze regelmatig in het verkeer last van hebben. Het belangrijkste is hoe kun je voor je zelf maar ook voor anderen het autorijden veiliger maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat jij weer veilig & zelfverzekerd de weg op gaat.
Open chat
Need Help?